Recenzii Google

Recenzii Google ale oaspetilor

care au fost cazati la Pensiunea LUCINEL

Recenzii Google

Recenzii_GOOGLE_Lucinel

 

Pensiunea Lucinel este foarte curata si are preturi bune. Zona este faina, aproape de Dunare si la un sfert de ora de centrul Vienei. Am primit mare ajutor si sprijin total de la D-ul Lucian intr-o problema medicala. Eu am fost la Viena din motive de sanatate. D-ul Lucian a facut programare la medicul de specialitate apoi a mers cu mine la doctor ca translator si nu numai. M-a ajutat cu traducerea analizelor și a fost langa mine tot timpul. Mii de multumiri !!

Recenzii Google

De la Oradea pana la pensiunea LUCINEL am facut aproximativ 4 ore cu masina. Ne-a fost trimis traseul cu toate detaliile, astfel am ajuns fara probleme. Am fost întâmpinati de catre domnul Lucian cu caldura si cu produse traditionale românesti, ajutati la bagaje, iar apoi cazati. D-ul Lucian ne-a oferit o harta cu toate obiectivele turistice importante din Viena si coordonatele GPS ale acestora. În fiecare dimineata stabileam împreuna traseul acelei zile. În rest, multa liniste, curatenie si servicii foarte bune. Totodata camerista de la pensiune, d-na Flori, este o doamna foarte simpatica care rade tot timpul ! Se ocupa cu mare dragoste de pensiune, face micul dejun, cumparaturi, etc ! Multumim din suflet pentru vacanta de vis la Viena ! Vom reveni cu siguranta ! 🙂 Deoarece ne-am simtit foarte bine la pensiunea Lucinel, am dorit sa scriem pe recenzii google.

 

Recenzii Google

Recenzii Google

Recenzii Google

Am fost prin toamna lui 2012 pe la pensiunea Lucinel, si pot sa zic ca am fost placut impresionat. Este intr-adevar asa cum zice pe site, camere frumoase, curate si aerisite, mic dejun variat si gustos, pe saturate, ospitalitate. M-am simtit ca acasa, chiar daca eram la 1000+ km departare. O liniste desavarsita, atat in pensiune cat si in “cartier”. Curtea este superba plina de copaci si flori, cand am fost noi la sfarsitul lui Septembrie, inca nu se scuturasera frunzele ! Foarte frumoasa experienta la pensiunea domnului Lucian si cu prima ocazie potrivita mai dau o fuga acolo. Ospitalitate romaneasca, la maxim ! Din partea mea are o mare recomandare si recenzii google !

 

Rezervare