SALONUL AUTO DIN VIENA 2017

SALONUL AUTO DIN VIENA 12 / 15 Ian 2017

Pasionatii auto din Europa centrala si de Est care isi dau intalnire la Viena  incepând cu data de 12 Ianuarie 2017 unde se deschide Salonul Auto din Viena menit sa prezinte cele mai importante modele noi pregatite sa intre în vanzare in acest an cat si in viitorii ani. Organizatorii au anuntat premiera a peste 400 de noi modele de la 40 de marci cunoscute.

Salonul auto din Viena

Salonul auto din Viena – mare eveniment din capitala Austriei.

Salonul auto din Viena, este organizat la Messe Viena din Prater (la doua statii de metrou de centrul orasului), un complex expozitional complet refacut in ultimii ani si care are acum una dintre cele mai bune infrastructuri pe plan mondial. Mai asteapta insa confirmarea unor participari remarcabile, an de an, pentru a intra în galeria celor mai importante evenimente de acest gen pe plan mondial, alaturi de Paris, Frankfurt, Detroit, Geneva, Tokyo, Moscova sau Barcelona.

Biletele pentru vizitatori pot fi cumparate în avans online.

Salonul auto din Viena

Salonul Auto din Viena + Cazare la pensiunea LUCINEL

Pe perioada cat tine salonul auto din Viena (12-15 ianuarie 2017), Pensiunea LUCINEL ofera pachete complete de CAZARE, TRANSFER + BILETE DE INTRARE  la Messe Viena la preturi promotionale !!! Informativ – pentru turistii romani care nu au fost inca oaspetii nostri, Pensiunea LUCINEL este situată la cca 15 minute zona PRATER unde-i  salonul auto din Viena !

Salonul Auto din Viena combinat cu Shopping la Viena

Pe harta vanatorilor de reduceri se afla toate magazinele din Viena cat si outlet-urile. Destinatiile cele mai cunoscute sunt Parndorf, care gazduieste peste 200 de magazine si aproximativ 600 de marci cunoscute. Apoi complexul comercial situat in sudul Vienei –  S C S  – unde aproape 500 de magazine stau la dispozitie celor pasionati de shopping.

Salonul auto din viena

Aici reducerile ajung până la 75%. Spre exemplu, un tricou Adidas de dama, care are pretul de 40 de euro, poate fi cumparat la doar 10 euro de aici, o pereche de pantofi sport, acelasi brand, costa aproximativ 25 de euro. La Mango pot fi gasite tricouri la 3 euro, hanorace la 10 euro. La producatori de lux, precum Burberry, un tricou, care costa în mod normal 60 de euro, poate fi achizitionat la jumatate de pret.

Tot in Austria, incepand cu 10 ianuarie, amatorii pot profita de reducerile de pe marile artere comerciale, cum ar fi Mariahilferstrasse, unde se afla cele mai multe si mai cunoscute magazine. H&M, s.Oliver, Mango, Benetton, Zara, Armani şi Esprit. Reducerile variaza între 30 şi 70% !! Cei care vin acum la Viena pot achiziţiona rochii de la H&M cu 10 euro, geci cu 20-30 de euro sau tricouri C&A cu doar 2, 3  euro !!!

Alte strazi celebre pentru magazinele si reducerile lor sunt Graben, Kohlmarkt şi Kärntnerstrasse sau mall-ul G 3 si Wien Mitte der Mall !

Va invitam la cumparaturi rentabile (doar acum sunt intr-adevar mari reduceri REALE  la toate bunurile de consum) si totodata la salonul auto din Viena !

Rezervare