Revelion 2019 la Viena

Revelion 2019 la Viena in exclusivitate pentru Romani !

REVELION LA VIENA

REVELION LA VIENA

Sute de familii de turisti romani vor petrece acest Revelion 2019 la Viena, avand cazare in pensiunile si hotelurile noastre ! Totodata multe dintre aceste familii vor participa la masa festiva de Revelion 2019 la Viena, organizata in exclusivitate pentru oaspetii nostri romani, la unul dintre hotelurile noastre din Viena.

Revelion 2019 la Viena

Datorita faptului ca participarea la petrecerea de Revelion 2019 la Viena implica in general costuri mari pentru turistii romani, organizam in fiecare an, in mod special pentru oaspetii nostri romani, masa festiva de Revelion.

Numarul celor care  vor sa petreaca noaptea de Revelion 2019  la Viena, intr-o maniera romaneasca traditionala, este mare !

Revelion 2019 la Viena –  O mare petrecere romaneasca

Revelion 2015 la Viena

Revelion 2015 la Viena

Petrecerea incepe in jurul orei 20.30, oaspetii fiind intampinati cu diverse „aperitive incalzitoare”, astfel voia buna si atmosfera de Revelion se instaleaza rapid, ajutate si de muzica de petrecere care indeamna la dans toata noaptea !

Noul an 2019 va fi intampinat cu o numaratoare inversa colectiva, de 30 de secunde si cu cele mai fierbinti urari de sanatate si belsug !

Apoi dupa multe imbratisari si saruturi pline de promisiuni  pentru anul 2019, petrecerea continua cu cele mai seducatoare valsuri vieneze.

Trecerea dintre ani va fi stropita din belsug cu sampanie. Apoi petrecerea va continua intr-o maniera romanesca cu muzica, dans si distractie la maxim.

Revelion 2019 Viena – Artificii !

Masa bogata si variata, va fi servita in stil bufet suedez, pe ea gasindu-si loc bucate din bucataria traditioanala austriaca si internationala. Vor fi servite tot felul de bauturi, a caror enumerare ar umple aceasta pagina, iar cantitatile consumate vor dobora cu siguranta cateva recorduri :))  si vor baga in guinessbook acest Revelion 2019 la Viena !