Imagini

IMAGINI de la Pensiunea LUCINEL

Va invitam sa rasfoiti un album cu imagini ale pensiunii noastre…

Imagini din lunca Dunarii

Imagini Lucinel

Lunca Dunarii

Pensiunea Lucinel este situata intr-o zona linistita, la periferia Vienei, pe o strada lipsita de circulatie, intr-un cartier cu casute si vile cochete.

In imediata apropiere, la doar 100 de metri distanta, incepe lunca Dunarii, care-i un paradis al vegetatiei si faunei.

Facand parte dintr-un vast areal protejat prin lege, – Parcul National al Dunarii -, zona in care se afla pensiunea, ofera tuturor celor care apreciaza natura pura si curata, aerul proaspat, susurul apelor, un prilej poate mult asteptat de relaxare si deconectare dupa o perioada stressanta…

Imagini din apropierea pensiunii

Imagini Dunare

Imagini Lunca

Parcul National se intinde pe o distanta de peste 60 de kilometri, de la Viena pana la Bratislava.Pe aceasta portiune Dunarea are o latime de circa 400 de metri, pe alocuri mai lata, fiind incadrata de lunci si paduri virgine, canale laterale si zone de revarsare.

Zona este asemanatoare cu Delta Dunarii, ca vegetatie si fauna. Datorita faptului ca protejarea mediului inconjurator este la loc de cinste in Austria si mai ales la Viena, zona este extrem de curata…fara urmele specifice „civilizatiei umane”.

Imagini cu casute de pescari
Casute pescari

Casute pescari

Odata cu venirea toamnei si a anotimpului rece, culorile peisajului din parcul national se schimba incetul cu incetul, traversand tot spectrul coloristic…Datorita faptului ca in parcul national al Dunarii, vegetatia este extrem de diversificata, fiind prezente aproape toate speciile de arbori, arbusti si plante de tot soiul, la venirea toamnei ingalbenirea progresiva a frunzelor creaza un pastel de culori nemaipomenit…Vom reveni in viitor cu mai multe imagini…