Viena

cazare viena lucinel

Stephansdom - Catedrala Sf. Stefan

Viena 2023 – Prima Destinatie Turistica Europeana !!

Viena, capitala Austriei, fosta capitala imperială, este considerat orasul artei, al muzicii, al arhitecturii. Totodată o destinație turistică de prima importantă in lume, cu siguranță in topul 3 mondial ! Aceasta impresionantă carte de vizită atrage anual din ce in ce mai multi turişti romani. Unii turişti români vin pentru prima dată la Viena, alții revin cu mare plăcere, cuceriți fiind de farmecul deosebit al oraşului…

Schonbrunn Palace
Viena Panorama - Cazare Viena Ieftina

Cu nenumăratele sale muzee, palate, teatre, galerii, biserici, parcuri şi statui, Viena atrage anual milioane de turişti din lumea-ntreagă. Opera de stat este una dintre cele mai cunoscute din lume ! Filarmonica vieneza, de unde se transmite concertul extraordinar de an nou, este o instituție de referință mondială ! Catedrala Stephansdom impreună cu palatul Hofburg şi palatul Schönbrunn, constituie triada turismului Vienez ! Aici se află şi unul dintre cele 3 sedii ale Organizației Națiunilor Unite – UNO City – unde lucrează peste 3500 de diplomați si delegați ale țarilor membre.

Ghid Turistic la Viena - Lucinel

Viena este un oraş foarte vizitat de către turiştii romăni !

Majoritatea turiştilor romăni întreprind in general excursii la Viena cu autoturismul propriu, deoarece distanța de cca. 500 sute de km de la granița României se poate parcurge in cateva ore. Drumul pânăla graniță este mai anevoios, insă combinat cu un popas de-o noapte undeva la marginea țării (Arad, Oradea, Satu-Mare) poate fi transformat intr-o excursie plăcută până la Viena…Desi cancelarul austriac Nehammer s-a opus aderarii Romaniei la spatiul Schengen, romanii vin la Viena

Palatul Hofburg

Bineînțeles că odată cu scăderea prețurilor, pot fi achiziționate bilete ieftine de avion la Viena. In anumite perioade mai puțin aglomerate, şi cu un pic noroc, se pot cumpăra bilete de avion la Viena cu doar 40 sau 50 euro, cu decolare din Cluj sau Bucureşti !

Biserica Votiva - Votivkirche

Prater Viena - Cazare Viena

Viena – LUCINEL – Loc de cazare şi chiar stabilire la Viena !!

Viena

 

In ultimii ani datorită ospitalitații si a profesionalismului cu care sunt tratați, tot mai multi turistii romăni apeleaza la serviciile oferite de Pensiunile Lucinel. Pe lângă cea mai ieftină cazare la Viena, turiştii români găsesc totodată si asistența ori consultanță in tot ceia doresc sa intreprinda !! Toate recomandările noastre in domeniul turistic vin in sprijinul oaspeților nostri. Recomandările contribuie masiv la reuşita vacantei petrecute in capitala Austriei. Răspundem cu plăcere la orice intrebare indiferent de natura ei. Orice subiect care are legătura cu Viena si Austria in general ! Totodată sprijinim concret oaspetii nostri in orice directie dorita.

Din pacate unii dintre oaspetii nostri, vin la Viena din motive medicale, astfel au nevoie de o ingrijire si un tratament special atat la clinica cat si la pensiune. Pentru oaspetii nostri, facem programari la medici sau la spitale de specialitate. Totodata putem insoti oaspetii nostri, daca-i necesar, pentru a comunica cu medicii, traduce diagnostice etc.

La recomandarea noastra si in urma mai multor discutii serioase si profunde, in legatura cu stabilirea definitiva la Viena, nenumarate familii de romani care ne-au fost oaspeti, au facut si acest pas in ultimii 10 ani !! Si spre satisfactia noastra, ca foste gazde, cat si a lor, ca noi prieteni, au reusit aici in Austria sa se integreze si sa-si construiasca o viata noua, un nou viitor, desi inceputul a fost foarte greu…mai ales intr-o tara vorbitoare de limba germana…

Viena

 

Optati pentru o pensiune romaneasca cu renume si recenzii pozitive !
Evitati cazarea la un hotel mai scump unde sunteti doar niste simpli clienti. La pensiunea Lucinel oaspetii nostri sunt cu siguranta tratati ca la mama acasa ! Nu dorim sa atragem doar clienti pentru a avea camerele ocupate, ci pe langa serviciile implicite gazduirii, dorim sa impartasim tuturor oaspetilor nostri, acel sentiment de multumire si de satisfactie deplina, ca pensiunea noastra este locul potrivit de petrecere a vacantei mult asteptate la Viena.