Recenzii Google

Recenzii Google ale oaspetilor cazati la Pensiunea LUCINEL

 

La pensiunea Lucinel se ajunge extrem de ușor, întocmai după indicațiile d-lui Lucian. Amplasarea este într-o zonă foarte liniștită, oferindu-ți posibilitatea de odihnă și relaxare.
Noi am ales varianta cu mic dejun inclus, o alegere foarte inspirată de altfel, deoarece acesta a fost foarte consistent, servit ireproșabil și într-o atmosferă agreabilă. Gazda a fost extraordinară pe tot parcursul șederii, oferind informații foarte utile, atât despre locuri de vizitat, dar și detalii referitoare la parcări, obiective turistice și posibile trasee.
Apartamentul în care am fost cazați avea camere spațioase, luminoase, mobilate cu gust și rafinament. Paturile mari, mobilă nouă, lenjerii foarte curate, prosoape ca noi, baie spațioasă, utilată cu toate facilitățile.
Parcarea a fost sigură, chiar în curtea pensiunii,
Vom reveni sigur cu mare plăcere, si-o vom recomanda cu căldură și prietenilor noștri.

Pensiunea Lucinel este foarte curata si are preturi bune. Zona este faina, aproape de Dunare si la un sfert de ora de centrul Vienei. Am primit mare ajutor si sprijin total de la D-ul Lucian intr-o problema medicala. Eu am fost la Viena din motive de sanatate. D-ul Lucian a facut programare la medicul de specialitate apoi a mers cu mine la doctor ca translator si nu numai. M-a ajutat cu traducerea analizelor si a fost langa mine tot timpul. Mii de multumiri !!

Recenzii Google


Recenzii Google

Am fost la pensiunea Lucinel si a fost totul peste asteptari. Va recomand sa incercati cu incredere. Serviciile oferite sunt foarte bune si cel mai important este ca te poti simti ca si acasa. Incercati si nu veti regreta.

RECENZII GOOGLE la LUCINEL

De la Oradea pana la pensiunea LUCINEL am facut aproximativ 4 ore cu masina. Ne-a fost trimis traseul cu toate detaliile, astfel am ajuns fara probleme. Am fost întâmpinati de catre domnul Lucian cu caldura si cu produse traditionale românesti, ajutati la bagaje, iar apoi cazati. D-ul Lucian ne-a oferit o harta cu toate obiectivele turistice importante din Viena si coordonatele GPS ale acestora. In fiecare dimineata stabileam împreuna traseul acelei zile. In rest, multa liniste, curatenie si servicii foarte bune. Totodata camerista de la pensiune, d-na Flori, este o doamna foarte simpatica care rade tot timpul ! Se ocupa cu mare dragoste de pensiune, face micul dejun, cumparaturi, etc ! Multumim din suflet pentru vacanta de vis la Viena ! Vom reveni cu siguranta ! Deoarece ne-am simtit foarte bine la pensiunea Lucinel, am dorit sa scriem pe recenzii google.

Pensiunea Lucinel. O gazda perfecta, Lucian, este si un fin cunoscator al pretentiilor si gusturilor fiecarui musafir, ofera sfaturi pentru excursii, pentru vizite si chiar pentru shoping. Am petrecut doua zile minunate in Austria (Burgenland), dar experientele traite ar fi fost incomplete fara acest colt de rai romanesc. Am mai fost aici si altadata si vom reveni cu placere. Am dorit sa lasam si pentru alti viitori oaspeti recenzii google.