Recenzii Google

Recenzii Google ale oaspetilor

care au fost cazati la Pensiunea LUCINEL

Recenzii Google

Recenzii Google

 

Pensiunea Lucinel este foarte curata si are preturi bune. Zona este faina, aproape de Dunare si la un sfert de ora de centrul Vienei. Am primit mare ajutor si sprijin total de la D-ul Lucian intr-o problema medicala. Eu am fost la Viena din motive de sanatate. D-ul Lucian a facut programare la medicul de specialitate apoi a mers cu mine la doctor ca translator si nu numai. M-a ajutat cu traducerea analizelor și a fost langa mine tot timpul. Mii de multumiri !!

Recenzii Google

De la Oradea pana la pensiunea LUCINEL am facut aproximativ 4 ore cu masina. Ne-a fost trimis traseul cu toate detaliile, astfel am ajuns fara probleme. Am fost întâmpinati de catre domnul Lucian cu caldura si cu produse traditionale românesti, ajutati la bagaje, iar apoi cazati. D-ul Lucian ne-a oferit o harta cu toate obiectivele turistice importante din Viena si coordonatele GPS ale acestora. În fiecare dimineata stabileam împreuna traseul acelei zile. În rest, multa liniste, curatenie si servicii foarte bune. Totodata camerista de la pensiune, d-na Flori, este o doamna foarte simpatica care rade tot timpul ! Se ocupa cu mare dragoste de pensiune, face micul dejun, cumparaturi, etc ! Multumim din suflet pentru vacanta de vis la Viena ! Vom reveni cu siguranta ! 🙂 Deoarece ne-am simtit foarte bine la pensiunea Lucinel, am dorit sa scriem pe recenzii google.

 

Recenzii Google

Recenzii Google

Recenzii Google

Am fost  la pensiunea Lucinel si a fost totul peste asteptari. Va recomand sa incercati cu incredere. Serviciile oferite sunt foarte bune si cel mai important este ca te poti simti ca si acasa. Incercati si nu veti regreta.

Recenzii

Am petrecut doua zile minunate in Austria (Burgenland), dar experientele traite ar fi fost incomplete fara acest colt de rai romanesc, Pensiunea Lucinel. O gazda perfecta, Lucian, este si un fin cunoscator al pretentiilor si gusturilor fiecarui musafir, ofera sfaturi pentru excursii, pentru vizite si chiar pentru shoping.
Am mai fost aici si altadata si vom reveni cu placere. Am dorit sa lasam si pentru alti viitori oaspeti recenzii google
 


 

Rezervare