Viena

cazare viena lucinel

Stephansdom - Catedrala Sf. Stefan

Viena 2019 – Prima Destinatie Turistica Europeana !!

Viena, capitala Austriei, fosta capitala imperiala este considerat orasul artei, al muzicii, al arhitecturii. Totodata o destinatie turistica de prima importanta in lume, cu siguranta in topul 3 mondial ! Aceasta impresionanta carte de vizita atrage anual din ce in ce mai multi turisti romani. Unii turisti romani vin pentru prima data la Viena, altii revin cu mare placere, cuceriti fiind de farmecul deosebit al orasului…

Schonbrunn Palace
Viena Panorama - Cazare Viena Ieftina

Cu nenumaratele sale muzee, palate, teatre, galerii, biserici, parcuri si statui, Viena atrage anual milioane de turisti din lumea-ntreaga. Opera de stat este una dintre cele mai cunoscute din lume ! Filarmonica vieneza, de unde se transmite concertul extraordinar de an nou, este o institutie de referinta mondiala ! Catedrala Stephansdom impreuna cu palatul Hofburg si palatul Schönbrunn constituie triada turismului Vienez ! Aici afla si unul dintre cele 3 sedii ale Organizatiei Natiunilor Unite – UNO City – unde lucreaza peste 3500 de diplomati si delegati ale tarilor membre.

Ghid Turistic la Viena - Lucinel

Viena este un oras foarte vizitat de catre turistii romani !

Majoritatea turistilor romani intreprind in general excursii la Viena cu autoturismul propriu, deoarece distanta de cca. 500 sute de km de la granita Romaniei se poate parcurge in cateva ore. Drumul pana la granita este mai anevoios, insa combinat cu un popas de-o noapte undeva la marginea tarii (Arad, Oradea, Satu-Mare) poate fi transformat intr-o excursie placuta pana la Viena…

Palatul Hofburg

Bineinteles ca odata cu scaderea preturilor, pot fi achizitionate bilete ieftine de avion la Viena. In anumite perioade mai putin aglomerate, cu putin noroc, se pot cumpara bilete de avion la Viena cu doar 40 sau 50 euro, cu decolare din Cluj sau Bucuresti !

Biserica Votiva - Votivkirche

Prater Viena - Cazare Viena

Viena – LUCINEL – Loc de cazare si …stabilire la Viena

Viena

In ultimii ani datorita ospitalitatii si a profesionalismului cu care sunt tratati, tot mai multi turistii romani apeleaza la serviciile oferite de Pensiunile Lucinel. Pe langa cea mai ieftina cazare la Viena, turistii romani gasesc totodata si asistenta ori consultanta in tot ceia doresc sa intreprinda !! Toate recomandarile noastre in domeniul turistic vin in sprijinul oaspetilor nostri. Recomandarile contribuie masiv la reusita vacantei petrecute in capitala Austriei. Raspundem cu placere la orice intrebare indiferent de natura ei. Orice subiect care are legatura cu Viena si Austria in general ! Totodata sprijinim concret oaspetii nostri in orice directie dorita.

Din pacate unii dintre oaspetii nostri, vin la Viena din motive medicale, astfel au nevoie de o ingrijire si un tratament special atat la clinica cat si la pensiune. Pentru oaspetii nostri, facem programari la medici sau la spitale de specialitate. Totodata putem insoti oaspetii nostri, daca-i necesar, pentru a comunica cu medicii, traduce diagnostice etc.

La recomandarea noastra si in urma mai multor discutii serioase si profunde, in legatura cu stabilirea definitiva la Viena, nenumarate familii de romani care ne-au fost oaspeti, au facut si acest pas in ultimii 10 ani !! Si spre satisfactia noastra, ca foste gazde, cat si a lor, ca noi prieteni, au reusit aici in Austria sa se integreze si sa-si construiasca o viata noua, un nou viitor, desi inceputul a fost foarte greu…mai ales intr-o tara vorbitoare de limba germana…

Viena

Optati pentru o pensiune romaneasca cu renume si recenzii pozitive !
Evitati cazarea la un hotel mai scump unde sunteti doar niste simpli clienti. La pensiunea Lucinel oaspetii nostri sunt cu siguranta tratati ca la mama acasa ! Nu dorim sa atragem doar clienti pentru a avea camerele ocupate, ci pe langa serviciile implicite gazduirii, dorim sa impartasim tuturor oaspetilor nostri, acel sentiment de multumire si de satisfactie deplina, ca pensiunea noastra este locul potrivit de petrecere a vacantei mult asteptate la Viena.