15 minute pana la Parndorf

Parndorf – Pensiunea LUCINEL = 15 Minute !

Parndorf

De la Pensiunea LUCINEL sunt doar 15 minute pana la Parndorf !

La Pensiunea Lucinel veti găsi cazare lângă  Parndorf  si  Cazare la Viena,

Parndorf este o localitate cu peste 5000 de locuitori, situata pe autostrada A4, care leaga Budapesta de Viena.

Localitatea a cunoscut o extraordinara dezvoltare dupa aparatia Outletului, care promoveaza turismul de shopping. Intins pe o suprafata de 37 000 metri patrati, outletul de la Parndorf are peste 190 de magazine in care sunt comercializate 630 de marci renumite. Centrul comercial detine bineinteles si o parcare cu trei mii de locuri, 12 cafenele si mai multe restaurante.
Pretul produselor este cu cca 30-50 %, mai mic decat in alte centre comerciale, asa ca nu este mirare ca acest loc este mereu luat cu asalt de pasionatii de shopping.

Parndorf – Shopping in luna cadourilor

Intre Craciun si Revelion preturile incep brusc sa scada, ca dupa 3 Ianuarie sa fie cu pana la 70 % mai mici !! Sezonul de ieftinaturi tine pana la jumatatea lunii Februarie, astfel colectiile vechi de toamna/iarna, dispar aproape in totalitate din stocuri pentru a face loc noilor colectii de primavara/vara. Desi preturile nu mai sunt atat de mici ca in primii ani dupa aparitia acestui Outlet, numarul celor care isi propun un popas de shopping la Parndorf, este in continuare mare. Daca la inceputul saptamanii vin zilnic la Parndorf in jur de 1000-1500 de persoane, spre sfarsitul saptamanii numarul celor interesati de imbogatirea garderobei ajunge la 10.000 de persoane !

Parndorf

 

Un centru comercial din apropiere ofera o alternativa demna de luat in seama pentru amatorii de shopping si anume ECO PLUS PARK, care se afla langa iesirea de pe autostrada A 4 ” BRUCK  OST”.

Vizavi de outlet, peste autostrada A 4, sunt mai multe magazine printre care Merkur si Penny. Amatorii de fastfood isi pot astampara provizoriu foamea la Mc Donalds !

Parndorf – loc de agrement

In apropiere se afla lacul Neusiedler See, mare atractie turistica si de agrement, un fel de Mamaia cu apa dulce. Toate localitatile din preajma lacului sunt pline de turisti, care se dau la pescuit, plimbare cu barca, windsurfing si alte sporturi de apa sau petrec pur si simplu cateva ore foarte placute si isi prelungesc iesirea intr-un weekend dupa un shopping la Parndorf.