SCS Mall la 20 de minute de LUCINEL

SCS Mall – Viena

SCS Mall este cel mai mare centru comercial din Austria cu cca 480 de magazine  !!!

SCS Mall

SCS Mall

SCS Mall, ramane totusi principala destinatie de shopping la Viena, chiar daca preturile nu mai sunt cele de acum 2, 3 ani.

Odata ajunsi la Viena va recomandam oricum sa nu ratati terapia prin shopping  la SCS Mall, unde sute de magazine va indeamna la cheltuitul banilor 🙂 ! Moda, sport, frumusete si wellness, electronice, comunicatii, bijuterii, ceasuri, magazine alimentare, cafenele, baruri si restaurante, cinematografe si multe alte locuri de divertisment !!

Istoria suprafatei  de 192.500 m2 (printre cele mai mari suprafete a centrelor comerciale din Europa, pe care se afla acum SCS Mall) isi are originea la începutul anilor ’70, cand omul de afaceri austriac Hans Dujsik planifica, proiecteza si construieste un „oras” pentru cumparaturi, la sud de Viena.

Asfel, la Vösendorf, in mijlocul unui iaz abandonat si a unor  terenuri agricole, la intersectia unor drumuri importante din Europa Centrala, a fost creat in sase ani, cel mai mare centru comercial din Austria.

SCS Mall se extinde in mod constant :

  1. 1977 – primul magazin IKEA din Austria, este deschis la SCS, urmand apoi si primul hotel
  2. 1983 la initiativa lui Hans Dujsik, langa sediul SCS, este construita o piramida de 40 de metri inaltime
  3. 1988 – SCS se extinde in zona de sud, unde se deschid alte 70 de magazine si restaurante , iar magazinul de mobila IKEA primeste o conexiune directa la Mall SCS. Avand în vedere cresterea numarului de vizitatori la legaturile de transport si de a extinde complexul SCS, s-a impus crearea unei iesiri proprii la autostrada.
  4. 1992 – Inaugurarea parcului expozitional de case ” Blaue Lagune ” a celor mai reprezentative firme de constructii de acest gen, a contribuit considerabil  la cresterea numarului de vizitatori.
  5. 1994 – Multiplex SCS a fost deschis pentru a satisface cererea clientului pentru activitaţi de recreere atractive.
  6. 1997 – a fost inaugurat  Motorcity in partea de nord a zonei SCS
  7. 2008 – clienţii SCS beficiaza de 10.000 locuri de parcare, exista 4.500 de persoane angajate, pana la 25 de milioane de vizitatori pe an vin la  SCS, si cifra de afaceri este de peste 1 miliard €.

SCS Mall sau alternative de Shopping

SCS Mall Viena

SCS Mall Viena

Centre comerciale alternative : S. C. Nord  situat in partea opusa a Vienei in nord,  G 3 – de curand inaugurat, Kagran Shoppingcenter cat si magazinele de pe Mariahilferstrasse,  Landstrasse sau Favoritenstrasse. Cu siguranta veti gasi tot ce va doriti…

Pensiunea Lucinel , va garanteaza pentru principala destinatie de shopping la Viena, o zi de neuitat la SCS Mall !