Excursie la Viena si Shopping la Parndorf

Excursie_la_Parndorf_si_Shopping_la_Parndorf

 

O excursie la Viena înseamnă inevitabil și o ,,scurtă” partidä de shopping la Parndorf. Probabil că ați auzit asta de la prieteni sau de la împătimiți ai shopping-ului.

Această ,,scurtă” oprire se poate transforma în ore întregi petrecute pe străduțele cochete din cadrul Outlet-ului din Parndorf.

Dar știm că merită și ca atare, suntem dispuși să venim cu toate „resursele” necesare  pentru a planifica o astfel de ieșire.

Aflat la jumătate de oră de Viena, Outlet Parndorf prezintă o ofertă atractivă: peste 200 de magazine, 12 cafenele si restaurante.

V-am convins ?

Shopping la Parndorf apoi Excursie la Viena

Shopping_la_Parndorf__si_excursie_la_Viena

De la designeri de top până la cei iconici din lumea modei, toate numele mari se strâng la Parndorf  si-ți prezintă marfa de toate felurile.

Reducerile pot ajunge și până la 70% !! E nevoie doar de multă răbdare pentru a cotrobăi și pentru a cerceta rafturile și umerașele din Polo Ralph Lauren, Nike, Tommy Hilfiger, Michael Kors, Gucci, Converse, Hugo Boss, Dolce &Gabbana, Puma, UnderArmour, Levi’s, Jimmy Choo sau Adidas. Dumneavoastră vă puteți ocupa doar de coșul de cumpărături, detaliile organizatorice rămân pe seama magazinelor 🙂

O zi petrecută la Parndorf poate reprezenta o atracție pentru toată familia și vă asigurăm, că nu veți resimți trecerea timpului.

Outlet-ul este construit sub forma unui oraș colorat, în miniatură care, fiind foarte animat, îi ține ocupați și pe cei mici, oferindu-le multe locuri de joacă.

O altă opțiune ar fi un parc destinat anume celor mici: Dinoland. Aici aceștia pot fi supravegheați de personal calificat, părinții având ocazia să savureze în liniște rafinamentul din jur cu tot ce are de oferit. Printre vizitele de la o vitrină la cealaltă, merită să faceți câteva opriri și la cafenelele sau restaurantele din preajmă, toate de o înaltă calitate.

Dacă există anumite mărci de articole vestimentare la care ați tânjit de-a lungul anilor,  acest outlet poate fi cea mai bună variantă de a intra în posesia lor și pentru a vă alcătui o garderobă calitativă pentru întregul an. În cazul în care întâmpinați dificultatea alegerii unui cadou, aveți opțiunea procurării unor vouchere. Așadar, poate fi înțelept să vă acordați mai mult timp pentru această incursiune în lumea modei. Programul v-o permite atâta timp cât veniți informați. Dar informațiile le furnizăm noi, așa că vă atenționăm căduminica, ca majoritatea magazinelor din Austria, și acest paradis al cumpărăturilor este închis. În rest, de luni până miercuri porțile se deschid la ora 9:30 și sunteți liberi să vă aventurați printre străduțele pietruite până la ora 20:00. Joia și vinerea programul se prelungește cu o oră, închiderea având loc abia la ora 21:00, iar sâmbătăintervalul orar este 9:00-18:00.Dacă vă doriți chiar mai mult, vă înțelegem și venim cu o variantă încântătoare: Late Night Shopping. Pe data de 22 august puteți avea parte de un program special, mini-orășelul transformându-se într-un adevărat festival, ce durează până la ora 23:00.

Vă așteaptă așadar materiale fine, pantofi, poșete și accesorii din belșug. Trebuie doar să îndrăzniți și să vă planificați din timp. Iar dacă am promis că noi ne vom ocupa și de detaliile organizatorice, atunci ne ținem până la final de cuvânt, având și oferta de cazare ideală pentru ca această destinație să fie cât mai accesibilă pentru dumneavoastră.