Festivalul Insula Dunarii 2013 de la Viena

Festivalul Insula Dunarii 2013 de la Viena – Muzica

Festivalul Insula Dunarii 2013 de la Viena

Festivalul Insula Dunarii 2013 de la Viena

Cea de-a  30 a editie a Festivalului Insulei Dunarii 2013 de la Viena va incepe in curand.  Acesta se va desfasura in perioada 21.06 – 23.06. si va cuprinde o serie intreaga de activitati in aer liber. Accesul la acest event este si va fi intotdeauna liber. Primul festival  al insulei Dunarii a avut loc in 1983, cand insula era inca in curs de amenajare. Pe parcursul timpului, acest eveniment a luat amploare, organizatorii facandu-l cunoscut international, colaborand cu experti pentru a asigura o experienta unica dar extreme de placuta participantilor. Astfel, peste 2000 de artisti si-au anuntat prezenta anul acesta, fiind o editie speciala, sarbatorind peste 3 decenii de distractie si voie buna.

Festivalul Insula Dunarii 2013 de la Viena – Sport

Mountainbike Freestyle Show

Mountainbike Freestyle Show

Cheia succesului acestui festival? Se canta toate genurile de muzica, de la A la Z, fiind pe gustul tuturor. Astfel, nimeni nu este marginalizat. Pentru cei care vor si mai mult decat muzica, organizatorii au cateva surprize pentru ei: pe parcursul zilelor de 21, 22 si 23 iunie, au fost pregatite concursuri de tiroliana, alpinism, freestyle cu biciclete si chiar curse de ambarcatiuni cu panze, pentru cunoscatori. Nici cei mici nu au fost uitati, fiind organizat un concurs tematic, “Jake si piratii nemuritori”, in care cei mici vor fi nevoiti sa-si demonstreze curajul pentru a cuceri uriasa comoara. De asemenea, sunt organizate si alte concursuri care se axeaza pe munca in echipa a familiei dar si dibacia celor mici. Securitatea este sporita si acest an, fiind peste 650 de agenti de paza desfasurati.

Festivalul Insula Dunarii 2013 de la Viena – Spectacol

Festivalul Insula Dunarii 2013 de la Viena

Festivalul Insula Dunarii 2013 de la Viena

Pe parcursul editiilor, s-a invatat din experientele anterioare si impreuna cu sfaturile expertilor, au fost operate modificari in bine, pentru a asigura ca toata lumea se va distra in siguranta. Astfel, agentii de paza pot fi usor identificati, deoarece vor purta veste reflectorizante cu verde si galben. Participantii vor avea la dispozitie o bratara, pe care vor gasi 6 cifre, care le pot oferi sansa de a castiga, la tombola oficiala, o vacanta in doi in insula Mallorca. Motto-ul tombolei de acest an este “te trimitem de pe o insula pe alta”. Festivalul se va incheia cu un foc de artificii colosal !! Va fi in spectacol extraordinar cu o sumedenie de artisti si muzicieni, care pentru 3 zile vor crea o atmosfera fantastica ! Inca mai avem camere disponibile la doua dintre pensiuni www.cazare-austria.ro/preturi  cat si la hotelurile noastre www.hotel-viena.ro . Va asteptam cu placere la Festivalul Insula Dunarii 2013 de la Viena