Life Ball 2011 la Viena

Cel mai mare eveniment caritativ din Europa, invita astazi 21 Mai, in fata primarie din Viena, sute de mii de oaspeti printre care si numeroase celebritati care s-au angajat in lupta impotriva necrutatoarei boli Sida. Fostul presedinte american Bill Clinton, sora lui Michael Jackson, Janet, actriţa Brooke Shields şi-au confirmat participarea lor precum si Emma Willis, soţia lui Bruce Willis, Kiera Chaplin, nepoata lui Charlie Chaplin, supermodelele Lydia Hearst şi Tatjana Patitz apoi muza lui Karl Lagerfeld, Baptiste Giabiconi, cel bine platit model masculin. Oaspetii vor fi invitati la o receptie speciala unde se vor delecta cu cele mai exotice si savante cocktail-uri din lume. Spectacolul artistic va fi condus de marele prezentator german Thomas Gottschalk, un urias al spectacolelor internationale multilinguale.

Inaintea spectacolului care incepe la ora 21.30 si care costa 2500 euro de persoana invitata, cateva sute de VIP-uri vor participa la o gala de donatii in sprijinul luptei impotriva virusului HIV in somptuoasa sala imperiala din palatul Hofburg.

Spectacolul v-a fi deschis de un vals dansat de 99 de perechi tinere sub indrumarea cunoscutului
director al scolii de dans austriaca, Thomas Schäfer-Elmayer.

Anul acesta trofeul „ Crystal of Hope „ va fi decernat d-nei Anya Sarang si-i va fi inmanat de catre Brooke Shields.
Apogeul spectacolului il va constitui insa prezentarea de moda a celor doi copii teribili ai scenei – Designer- Duos Dsquared2 – ale caror creatii sunt purtate cu mare placere de catre
Paris Hilton, Lenny Kravitz, Madonna sau Rihanna !!!

Peste 70 de maestri ai artei culinare vor rasfata invitatii evenimentului international dar si participantii sau turistii veniti special la Viena cu ocazia acestui mare spectacol monden vor putea degusta bunatatile si specialitatile oferite.

La finalul spectacolului va fi incoronata – Miss Live Ball 2011 – aleasa dintre cele mai frumoase fete…
Ca intotdeuana si cu aceasta ocazie Pensiunea LUCINEL a oferit turistilor romani sansa de a participa la acest mare eveniment cultural, muzical si artistic … Preturile speciale i-au atras din nou la Viena pe iubitorii de frumos, cultura si civilizatie…