Primaria din Viena 25-28 Mai

Primaria din Viena

Primaria din Viena (Rathaus Wiena) – Kirtag – O sarbatoare pentru intreaga familie !

Primaria din Viena

Primaria din Viena

Impreuna cu familia dvs, puteti petrece la Primaria din Viena (Rathausplatz), in perioada 25 28 Mai 2012, clipe minunate si de neuitat, unde la tot pasul va asteapta cate-o atractie inedita…

O plimbare cu poneii sau cateva ture-n carusel, ori zbenghuiala si sariturile prin castelele si toboganele elastice, savoarea acadelelor, bomboanelor Mozart si a celebrei turte dulci vieneze, vor crea o stare de fericire totala copiilor dvs care nu vor uita niciodata ca i-ati dus la primaria din Viena !

Primaria din Viena

Carnaciori si bere la Viena

Carnaciori si bere la Viena

Berea si vinul de toate felurile, carnaciorii vienezi de toate marimile si pentru toate gusturile, ciolanul de porc cu hrean, mustar si paine neagra, vor sprijini senzatia ca nu va lipseste nimic si va fi intregita cu spectacole in aer liber,  de muzica clasica, jazz si alte ritmuri cunoscute, alaturi de orchestra de promenada din Viena, Austria de jos si Burgenland, iar spre seara o multime de formatii  tipice austriace, va vor delecta  cu muzica lor de petrecere la Primaria din Viena !

 

Primaria din Viena + cazare ieftina la Lucinel

Primaria din Viena - Lucinel

Primaria din Viena

Primaria din Viena este una dintre cele mai frumoase cladiri din multitudinea de frumuseti pe care le are acest oras. Ridicata de arhitectul Friedrich Schmidt, primaria a fost inaltata intre anii 1872 si 1883.
Arhitectura de pe Bulevardul Ring este foarte variata din punct de vedere al stilurilor arhitectonice folosite si incarcata de istorie. Aceasta imbinare a devenit un stil arhitectonic in felul sau. Cu toate acestea, pentru cladirea primariei, arhitectul a folosit un singur stil !

Pesiunea Lucinel cu ospitalitea-i cunoscuta, va invita cu ocazia Zilelor Primaverii Vieneze,  sa petreceti cateva zile de neuitat la Primaria din Viena !