SALONUL AUTO DIN VIENA 2018

SALONUL AUTO DIN VIENA 11 / 15 Ian 2018

Salonul auto din Viena, este ceia ce asteapta pasionatii auto din Europa centrala si de Est  !

Salonul auto din Viena

Salonul auto din Viena

Toti fanii de automobile isi dau intalnire la Viena timp de 4 zile, incepând cu data de 11 Ianuarie 2018 unde se deschide Salonul Auto din Viena.

Salonul este menit sa prezinte cele mai importante modele noi pregatite sa intre în vanzare in acest an cat si in viitorii ani. Organizatorii au anuntat premiera a peste 400 de noi modele de la 40 de marci cunoscute.

Salonul auto din Viena – mare eveniment din capitala Austriei

Salonul auto din VienaSalonul auto din Viena, este organizat la Messe Viena din Prater (la doua statii de metrou de centrul orasului). Este un complex expozitional complet refacut in ultimii ani si care are acum una dintre cele mai bune infrastructuri pe plan mondial. Mai asteapta insa confirmarea unor participari remarcabile. Va intra însa in galeria celor mai importante evenimente de acest gen pe plan mondial, alaturi de Paris, Frankfurt, Detroit, Geneva, Tokyo, Moscova sau Barcelona.

Biletele pentru vizitatori pot fi cumparate în avans online.

Salonul Auto din Viena + Cazare la pensiunea LUCINEL

Salonul auto din Viena Pe perioada cat tine salonul auto din Viena (11-15 ianuarie 2018), Pensiunea LUCINEL ofera pachete complete de CAZARE, TRANSFER + BILETE DE INTRARE  la Messe Viena.  Preturi promotionale pentru turistii romani care nu au fost inca oaspetii nostri ! Pensiunea LUCINEL este situată la cca 15 minute zona PRATER unde-i  salonul auto din Viena !

Salonul Auto din Viena combinat cu Shopping la Viena

Pe harta vanatorilor de reduceri se afla toate magazinele din Viena cat si outlet-urile. Destinatiile cele mai cunoscute sunt Parndorf, care gazduieste peste 200 de magazine si aproximativ 600 de marci cunoscute. Apoi complexul comercial situat in sudul Vienei –  S C S  – unde aproape 500 de magazine stau la dispozitie celor pasionati de shopping.

Salonul auto din viena

Aici reducerile ajung până la 75%. Spre exemplu, un tricou Adidas de dama, care are pretul de 40 de euro, poate fi cumparat la doar 10 euro de aici, o pereche de pantofi sport, acelasi brand, costa aproximativ 25 de euro. La Mango pot fi gasite tricouri la 3 euro, hanorace la 10 euro. La producatori de lux, precum Burberry, un tricou, care costa în mod normal 60 de euro, poate fi achizitionat la jumatate de pret.

Cei care vor vizita salonul auto din Viena si sunt amatori de shopping, pot profita incepand cu 10 ianuarie de reducerile de pe marile artere comerciale. Exemplu: Mariahilferstrasse, unde se afla cele mai multe si mai cunoscute magazine. H&M, s.Oliver, Mango, Benetton, Zara, Armani şi Esprit. Reducerile variaza între 30 şi 70% !! Cei care vin acum la Viena pot achiziţiona rochii de la H&M cu 10 euro, geci cu 20-30 de euro sau tricouri C&A cu doar 2, 3  euro !!!

Alte strazi celebre pentru magazinele si reducerile lor sunt Graben, Kohlmarkt şi Kärntnerstrasse sau mall-ul G 3 si Wien Mitte der Mall !

Va invitam la cumparaturi rentabile (doar acum sunt intr-adevar mari reduceri REALE  la toate bunurile de consum) si totodata la salonul auto din Viena !