Shopping la Parndorf si Cazare la pensiunea Lucinel

Toata lumea cunoaste acest mare centru comercial situat langa autostrada A4 ce duce la Viena, astfel in ultimul timp este foarte „vizitat” de catre mii de turisti zilnic.  Acest mall are peste 180 de magazine unde sunt prezente aproape toate firmele de textile si imbracaminte.
Parerile sunt impartite in ultima vreme in ceia ce priveste preturile, calitatea cat si importanta acestui centru comercial devenit atat de cunoscut.
In acest an insa se pare ca gradul de multumire a celor care au fost la shopping la Parndorf a crescut considerabil! Majoritatea oaspetiilor nostri cazati la pensiune care au fost la cumparaturi in Parndorf saptamana aceasta au venit seara foarte satisfacuti de „prada” facuta !
Totodata au aparut mici restaurante si cafenele noi, unde cei osteniti de probat la haine, pot savura in liniste o cafea sau un snack… Sezonul de ieftinaturi nu s-a incheiat inca si va mai dura cam pana pe 10 februarie. Shopping-ul poate fi combinat cu vizitarea Vienei, care ofera cu bogata ei zestre istorica nenumarate locuri de explorat  si celor care au fost de mai multe  ori  aici…
Seara odata ajunsi la pensiune, oaspetii sunt  intampinati bineinteles cu „intaritoare” dupa placul fiecaruia !!
Totodata atmosfera creata in pensiune are ceva deosebit… Probabil intr-o tara civilizata cum este Austria, atunci cand romanii se strang la un loc, fiecare ofera ce are mai bun pe „raft” …. spre mare satisfactie a tuturor !