Valentine’s day la Viena !

Valentine’s  day la Viena !

„Pensiunea LUCINEL” va invita sa petreceti cateva zile frumoase la Viena de Valentine’s day !!

Camera dubla de la 19 euro/pers/noapte, inclusiv parcare + mic dejun + wi-fi + taxe locale + informatii turistice detailate + GPS !!

Valentine's Day

Valentine’s Day

Iarna blanda din Austria, a dus la cresterea numarului turistilor la Viena, multi dintre ei preferand  anul acesta o vacanta „la oras” in locul unei  vacante relativ lipsite de zapada din zona montana austriaca. Doar la sfarsitul lunii Ianuarie caderile de zapada abundente, in partea de sud a Austriei  – provincia Carintia, au amintit tututor ca este totusi  iarna, ninsorile, furtuna de zapada si gheata (!) provocand mari daune liniilor de inalta tensiune, lasand pentru cateva zile, zeci de localitati fara curent electric.

De Valentine’s day, vremea la Viena va fi stabila, cu cerul aproape mereu senin iar temperaturile vor varia intre 10 si 12 grade (!!), asta permitand plimbarea in aer liber si bineinteles vizitarea obiectivelor turistice reprezentative.

Valentine’s  day, ziua indragostitilor la Viena !

Cu ocazia zilei indragostilor, Valentine’s day, Viena ofera nenumarate posibilitati de a petrece o zi deosebita !! Sute de cafenele si restaurante au elaborat meniuri speciale de Valentine’s day, adresate tuturor celor care vor sa sarbatoresca aceasta zi, indiferent de varsta sau de perioada petrecuta cu cea mai iubita persoana din viata !!!

Iubitorii de muzica clasica, pot paticipa la serate muzicale, special organizate de Valentine’s day, atat la palatul Schönbrunn, cat si in alte sali de concerte celebre, printre care Volksoper, Kammeroper, Kursalon, Peterskirche etc.

Valentine’s  day, apoi Balul Operei la Viena !

Valentine'dayTotodata luna Februarie,  pe langa Valentine’s day, ofera indragostilor si cateva sute de baluri la Viena ! In fiecare seara sunt organizate nenumarate baluri cu diferite semnificatii si denumiri. Aproape toate organizatiile si institutiile, foarte multe firme care-si respecta angajatii  sau diferite magazine de moda, organizeaza si participa anual la acest eveniment national austriac. Sezonul de bal la Viena va culmina cu Balul Operei  Vieneze, care va avea loc in seara zilei de 27 Februarie 2014, eveniment monden la care vor participa ca in fiecare an, personalitati din lumea politica, film, muzica, sport, moda etc. Balul Operei  Vienez in cifre: La transformarea  salii de spectacol in “salon de vals”  in doar 35 de ore, vor  participa 50 de firme, cu o incarcatura de 75 de TIR-uri, vor fi 3500 de invitati, care vor plati pentru tichete pana la 18.500 euro/pers, se vor  “gusta” peste 2000 de sticle de cea mai buna sampanie, 50 de mii de flori si aranajamente florale vor impodobi sala si mesele, iar 144 de perechi dansatoare (tineri debutanti ) vor deschide balul operei vieneze.

Va invitam cu drag la Viena de Valentine’s day