Viena va invita la film si va ofera cea mai ieftina cazare ! Viennale 2012

Viennale – Viena va invita la film !

ViennaleIubitorii de film care si-au programat un sejur la Viena intre 24 octombrie si 6 noiembrie 2019 vor avea placuta surpriza sa afle ca in aceasta perioada se desfasoara cea de-a 50-a editie a Festivalului International de Film de la Viena – Viennale. Editia din acest an este una aniversara pentru cel mai important eveniment cinematografic al Austriei, care este totodata si unul dintre cele mai vechi si mai cunoscute festivaluri de gen din regiune.

In fiecare an, de obicei in lunile octombrie-noiembrie, festivalul Viennale pune stapanire pe cinematografele din centrul istoric al Vienei, iar editia din 2012 se anunta una speciala, cu un program ce cuprinde aproximativ 300 de proiectii de film. Anul acesta, accentul este pus pe cinematografia neconventionala, in prim-plan fiind documentarele, scurt-metrajele si productiile experimentale.

La Viennale 2012 vor participa mari vedete din lumea filmului precum Michael Caine !

Fiind o editie cu totul deosebita, la Viennale vor fi prezenti si artisti de talie internationala. Unul dintre acestia este celebrul actor Michael Caine (pe care l-ati putut vedea recent in trilogia Batman), invitat de onoare al festivalului. Un alt nume de rezonanta este cel al cantaretei Patti Smith, una dintre emblemele stilului punk rock contemporan.

In afara de filmele care vor rula pe ecranele celor mai importante cinematografe ale Vienei, din programul festivalului Viennale, fac parte numeroase evenimente cu intrare libera: petrecerea de inaugurare a evenimentului, care va avea loc in data de 25 octombrie, concerte, expozitii de fotografie, prezentari de carte si multe altele. Pentru mai multe informatii despre evenimentele ce se desfasoara sub egida Viennale puteti consulta site-ul oficial al festivalului, care beneficiaza si de o versiune in limba engleza.

Viennale  +  Cea mai ieftina oferta de cazare la Viena !

Pretul unui bilet la unul dintre filmele ce ruleaza in cadrul Festivalului International Viennale este de 9 euro, insa cei care cumpara mai multe bilete beneficiaza si de reduceri de pret. Biletele pot fi cumparate online, direct de pe site-ul evenimentului Viennale 2012, prin telefon, de la casele de bilete amenajate special cu aceasta ocazie sau direct de la cinematografele participante. Totodata Pensiunea Lucinel, va face cea mai ieftina oferta de cazare la Viena si va pune gratuit la dispozitie 2 bilete la unul dintre filmele care ruleaza in cadrul festivalului international Viennale, in combinatie cu pretul de 59 euro/zi camera dubla, la un sejur de minim 5 nopti !

Detalii pe site-ul pensiunii www.cazare-austria.ro/rezervare

Viennale